avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANAF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANAF

Mama a murit in septembrie 2010 si acuma cind trebuie sa facem o succesiune la pamintul ei de 2 ha arendat dintotdeauna ni se cere de la anaf veniturile din 2010 ,2011 si 2012 , probabil ca nu au fost impozitate ,Va intreb daca aceste datorii nu s-au prescris avind in vedere trecerea anilor si mai ales ca omul a si decedat .?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2019
gheltu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gheltu , utilizator 05:34, 3 Octombrie 2019
Pentru succesiunea la pamant va trebuie ceea ce ati scris sau poate ca va referiti la certificatul fiscal prin care sa apara ca nu are datorii la impozitul pe teren catre primaria in raza carea e situat terenul agricol extravilan?
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
da pt eliberarea certificatului fiscal ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)
Renta viagera capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Bună ziua! Am următoarea întrebare : Mama mea primește rentă viageră pentru 4 ha. teren agricol în extravilan, având acest teren în ... (vezi toată discuția)
In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este ... bulzanv bulzanv In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este trecut tatal meu care are drept la 2 ha pamint si sora lui avind drept la alte 2 ha ... (vezi toată discuția)