avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul C. C. C
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul C. C. C

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca, la venitul net realizat, completat pe adeverinta necesara pentru acordarea Ccc, este normal ca intr-o luna in care am platit impozitul de 145 de lei pentru voucherele de vacanta, sa mi se treaca valoarea ramasa dupa plata impozitului ( in loc de 1666 cat imi era salariul, mi-au trecut 1521-suma ramasa dupa scaderea impozitului) si daca aceste vouchere de vacanta nu ar trebui sa figureze si ele ca venit la calculul indemnizatiei. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 26 Septembrie 2019
1. In adeverinta se trece venitul net realizat.

2. Voucherele de vacanta se iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru CCC.
Va multumesc pentru raspuns! In luna in care am luat voucherele, ar trebui sa apara la venitul net realizat suma dintre salariul net pe care l-am luat si voucherele de vacanta sau trebuie scrisa separat suma de la vouchere? Multumesc!
Trebuia sa apara la venitul net realizat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit - se opreste la salariu + vouchere de vacanta ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rog din suflet să mă ajutatți cu un răspuns. - astăzi am luat salariul pentru luna iunie 2019 - ni s-au dat și vouchere de vacanta - ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul net pentru indemnizatia crestere copil? steluta60 steluta60 Buna ziua! In ultimele 12 luni salariul meu a fost supus unor popriri. As dori sa stiu ce venituri vor aparea pe adeverinta ce trebuie completata pentru ... (vezi toată discuția)
Calcul venituri indemnizatie parinte LauraEP LauraEP Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum se calculeaza veniturile din ultimele 12 luni pana la momentul nasterii copilului, venituri care conteaza in ... (vezi toată discuția)