Am o adeverinta de la un fost loc de munca emisa in anul 2018 conform careia am o vechime de 3ani si 10 luni- contract de munca cu timp partial. La actualul loc de munca am o vechime de 1 an si 8luni. In conditiila aparitiei Codului administrativ, pot participa la un concurs de promovare de sef serviciu?
Prin H.G. 611/2008 vechimea in specialitate este considerata experienta in munca exercitata in baza unui contract individual de munca. Prin art. 424 alin.(4) din O.U.G. nr.57/2019 vechimea se raporteaza la perioada normala de munca. Avand in vedere faptul ca, in 2018, aveam acea vechime in baza unui contract de munca cu timp partial, la momentul acesta, se calculeaza vechimea in specialitate conform OUG 57/2019? Eu stiu ca legea nu are efecte retroactiv.. Multumesc frumos!
1. Vechimea în specialitate este vechimea dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, al unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfășurat o activitate într-o funcție de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale. - OUG 57/2019
2. vechime in baza unui contract de munca cu timp partial = vechime in baza unui contract de munca cu norma intreaga ( art.106 C.mun.)
Corect. In consecinta, daca intre ani 2013-2018 am lucrat cu contract de munca cu timp partial iar din 2018 pana in prezent am un raport de serviciu in aceeasi specialitate, intrunesc conditiile de vechime in specialitate pentru a ma inscrie la un concurs pe o functie de conducere de sef serviciu? Multumesc anticipat!