avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie cetatean strain

Buna ziua.
Apelez la dumneavoastra pentru a primi lamuriri in ceea ce priveste o casatorie cu o cetateana din Serbia. Eu sunt cetatean roman. Logodnica mea are o fetita a carei singur parinte este. Asa scrie si pe certificatul de nastere al copilei. Am dorii sa stim ce acte avem nevoie pentru a ne casatorii pe teritoriul Romaniei si apoi cum reusim sa facem drept de sedere permanent dupa casatorie pentru ea si fetita. Care va fi statutul lor. Suntem putin speriati dupa cate articole am citit pe internet. Nu vrem ca o casatorie care ar trebui sa aduca bucurie sa devina un stres enorm care sa stea in calea fericirii noastre. Multumim anticipat!

Alte discuții în legătură

Acte casatorie cu cetatean sarb Alexandru16 Alexandru16 Buna ziua!!! Vin cu o intrebare si cu rugamintea la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt cetatean roman si intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Căsătoria între un cetățean roman și un cetățean strain (republica moldova) ARLy19 ARLy19 Buna ziua, Eu și iubitul meu vrem sa ne căsătorim, dar eu sunt pe baza de permis de ședere temporar pentru studii in România. Am căutat acte pe net, ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un marocan in spania ilhamilies ilhamilies Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem ... (vezi toată discuția)