avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie cu cetatean sarb
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie cu cetatean sarb

Buna ziua!!!
Vin cu o intrebare si cu rugamintea la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns.
Sunt cetatean roman si intentionez sa ma casatoresc cu o cetateanca din Serbia. Doamna nu a mai fost casatorita dar are o fetita minora a carei singur parinte este. Asa e si trecut in certificatul de nastere al copilei.
Am dori sa stim de ce acte avem nevoie pentru a ne casatorii si care sunt pasii pentru a obtine permis de sedere pentru ea si copila dupa casatorie.
Va rugam sa ne dati un raspuns cat mai clar si pe intelesul nostru... pentru ca suntem putin speriati dupa cate am citit pe internet. Pare o procedura stufoasa care sta in calea fericirii noastre.
Va multumim din suflet!!!
Cel mai recent răspuns: Miros Dorin , utilizator 12:30, 1 Octombrie 2023
Salutare! Ai gasit rezolvare la situatia ta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie cetatean strain Alexandru16 Alexandru16 Buna ziua. Apelez la dumneavoastra pentru a primi lamuriri in ceea ce priveste o casatorie cu o cetateana din Serbia. Eu sunt cetatean roman. Logodnica mea ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)