avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizatie pt CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizatie pt CCC

Buna ziua! As vrea sa stiu ce se ia in consideratie pt concediul de crestere copil si pt indemnizatia ccc, zilele lucrate sau luni ca stagiu de cotizație?
Exemplu: am 364 de zile lucrătoare in ultimii 2 ani din care 160 de zile am fost preluata de casa de asigurări.
Pot beneficia de ccc si de concediul de maternitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 26 Septembrie 2019
Se ia in considerare lunile intregi , cat si fractiunile din luna in care s-a realizat venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca pentru indemnizatie concediu maternal?!?1 feliciaburducea feliciaburducea Buna seara, Apelez la dvs cu rugamintea de a ma ajuta intr-o situatie delicata. Cu data de 29 septembrie m-am angajat la un nou loc de munca. Am vrut sa fie ... (vezi toată discuția)
Angajare Danutttttt Danutttttt Daca a schimbat locul de munca si a facut pauza timp de 15 zile mai ia postnatal (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați 4488 4488 Trebuie sa depun dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului dar în ianuarie anul trecut mi am schimbat locul de munca, așadar nu am decât 14 zile ... (vezi toată discuția)