avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Protectie date personale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Protectie date personale

Buna Ziua.Am un proprietar care cere copii ale documentelor asociatiei / dosare calcul cote,contract cenzor etc/Cenzorul asociatiei spune ca inainte de primirea documetelor in copie ,beneficiarul trebuie sa semneze o declaratie privind protectia datelor. Este corecta / legala solicitarea de semnare a acestei declaratii ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 26 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, conform legii GDPR. Ii dati date -contracte copii cu furnizorii de prestari servicii, trebuie sa le cereti acordul lor- adica sunt cei cu care dvs ati facut reparatii, etc.sau extrasul de la banca unde proprietarii care achita din contul lor personal. Peste tot acum se cere sa dai declaratie,
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii au dreptul legal sa solicite si asociatia de proprietari detine obligatia legala sa puna la dispozitie orice document al asociatieid e proprietari
Pentru a indeparta orice suspiciune,aveti posibilitatea sa puneti la dispozitie copii ale documentelor solicitate in care posati eventualele date cu caracter personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cenzor Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Am un proprietar care , pe linga alte documente cere o copie a contractului pe care asociatia de proprietari il are cu un cenzor extern. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
După ce documente se pot da fotocopii membrilor asociației de proprietari? Ion Artene Ion Artene Buna Ziua. Ma intereseaza sa stiu care din datele urmatoare se pot preda in copie unui proprietar si care nu. - contract incheiat de asociatie cu cenzor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc un raspuns la urmatoarea intrebare bine argumentat ... eugarizan eugarizan Buna ziua Doresc un raspuns la urmatoarea intrebare bine argumentat : - Poate un presedinte de asociatie de proprietari sa refuze / sa puna la ... (vezi toată discuția)