avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract cenzor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract cenzor

Buna Ziua.Am un proprietar care , pe linga alte documente cere o copie a contractului pe care asociatia de proprietari il are cu un cenzor extern. Va rog sa-mi spuneti daca ii pot da copia documentului cu cnp -ul cenzorului sters, sau il poate citi la sediul administrtiei sau ........ alta varianta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:44, 19 Septembrie 2019
Buna ziua,
Eu zic ca il puteti da o copie dar sa blurati datele de identificare ale cenzorului ( CNP, adresa...). Il si puteti anunta pe cenzor ca faceti asta,acel contract face parte din actele asociatiei la care au acces toti proprietarii.
Daca doreste sa discute direct cu dumnealui unele probleme ii puteti intermedia asta ( stabiliti o intalnire la sediul asociatiei...).
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii au dreptul sa solicite si asociatia are obligatia sa puna la dispozitie orice document al asociatiei de proprietari
In speta posati datele cu caracter special

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie date personale Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Am un proprietar care cere copii ale documentelor asociatiei / dosare calcul cote,contract cenzor etc/Cenzorul asociatiei spune ca inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt cenzor in cadrul asociației-m-ar interesa daca ... ancutz2021 ancutz2021 Buna ziua! Sunt cenzor in cadrul asociației-m-ar interesa daca Asociația poate verifica la ANAF un contract de chirie? Și cum?Și dacă nu există contract ... (vezi toată discuția)
Inscriere nou proprietar la asociatie de proprietari.o persoana ... alina_25 alina_25 Inscriere nou proprietar la Asociatie de proprietari.O persoana dupa ce face succesiunea trebuie sa duca la asociatia de proprietari copie dupa certificatul ... (vezi toată discuția)