avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea hotararii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea hotararii

Buna seara. Mi sa comunicat hotararea judecatoreasca care trebuia atacata cu apel in 30 de zile. Deoarece imi este favorabila nu o trebuit sa o atac. Nici cealalta parte nu a facut apel deocamdata. De cand mi sa comunicat mie au trecut 33 de zile.intrebarea este:
Exista posibilitatea ca partea adversa sa nu ii fi fost comunicata sau sa nu o fi primit . Exista si altfel de termene daca nu primeste hotararea?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:57, 26 Septembrie 2019
Buna seara,
Sunati la arhiva judecatoriei si intrebati daca puteti merge sa legalizatisentinta.
Asa aflati daca partea adversa a primit-o si cand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Drept la recurs Ovidiu Stanciu Ovidiu Stanciu In data de 25.04 instanta a dat hotararea judecatoreasca, la avocata a ajund in data de 30.04 .Partea reclamanta tot in 30 sa fi primit si ei prin posta ... (vezi toată discuția)