avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Ce pot să fac în cazul în care o rudă care figurează pe cererea de reconstituirea dreptului de proprietate al unui teren agricol nu vrea să prezinte actele pentru eliberarea titlului de proprietate. Am înțeles din lege ca pe titlul de proprietate trebuie să fie numele tuturor moștenitorilor, chiar dacă ei între timp au renunțat la moștenire. Ce este de făcut în acest caz, nu pot să primesc titlul de proprietate fiindcă o rudă care a renunțat și știe că nu are parte din moștenire nu vrea să ne dea copiile actelor necesare? Cred ca trebuie sa existe o cale să obțin titlul. Vă rog să mă lămuriți. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Sofi96 , utilizator 00:25, 27 Septembrie 2019
Buna seara,
Prin instanta.
Mulțumesc. Este complicat? Există declaratie de renunțare la succesiune făcută la notar, acum mulți ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune , mostenitor nedeclarat , intabulare teren agricol . ContSters252403 ContSters252403 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face cadastrul ... (vezi toată discuția)
Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)