avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ghid auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ghid auto

Am avut un accident cu mașina unui prieten care sa soldat cu 3victime care au avut nevoie de spitalizare.Aceste victime cer despăgubiri de la asigurarea auto, unde era asigurată mașina.Intrebarea mea este dacă eu ca șofer voi avea de suferit de către cei de la asigurări
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 11:43, 14 Octombrie 2019
Nu, doar va creste asigurarea, mult, foarte mult.
Raspunderea poate sa fie penala in caz de vatamare grava, cu zile de spitalizare considerabile, sau contraventionala in caz de clasare.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
mariustz, utilizator
Salutare mariustz,

Asigurarea nu va creste "mult, foarte mult". Va creste procentual, dar nu exagerat.

Cat despre intrebarea domnului "sofer".

Asiguratorul este obligat sa despagubeasca cheltuielile de spitalizare pentru cele 3 victime, conform primei de asigurare incasate pe polita RCA.

Singurele probleme pe care le puteti avea ca urmare a acestui accident, sunt cu Politia, nici de cum cu Asiguratorul care va sprijina dumneavoastra cheltuielile.

Mult succes!

mariustz a scris:

Nu, doar va creste asigurarea, mult, foarte mult.
Raspunderea poate sa fie penala in caz de vatamare grava, cu zile de spitalizare considerabile, sau contraventionala in caz de clasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca expirata skydome skydome Buna seara, In data de 17 ianuarie 2010 am suferit un accident auto in care autoturismul a iesit de pe carosabil intr-o curba fiind polei si s-a ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni! PGRazvan PGRazvan Salut, am accidentat o femeie pe trecerea de pietoni si are o fractura la mana, intrebarea mea este daca pot sa-i platesc despagubirile la femeie cu asigurarea ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)