avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curier agresiv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curier agresiv

Obisnuiesc sa cumpar online aproape saptamanal, incat am obisnuit curierul sa merg pe strazi alaturate sau in parcari hipermaketuri. Ultima comanda avea mentiunea livrare la usa. Ok, dupa o discutie lunga de o saptamana intre librarie si curierat despre cine trebuie sa coboare si sa mearga 30m, si cine trebuie sa urce sus la usa, firma de curierat a decis sa livreze coletul printr.o persoana de la depozit in afara programului zicandu.mi ,,fac si eu o fapta buna,,. Deschid usa, nu se prezinta, intreaba numele de pe colet,am confirmat, cere agresiv buletinul, nu inteleg, zice ca trebuie sa completeze acolo, zic ca pot semna, nu a fost de acord. Eu am lasat banii, am luat coletul m.am intors sa plec. ,,Curierul,, agresiv ma prinde de corp ma bruscheaza, trage coletul bruscat incat s.a rupt folia in care era inpachetat, zicandu.mi adu buletinul ca te dau la politie.
Cum actionez legal impotriva acetui abuz?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:13, 29 Septembrie 2019
Sesizati în scris conducerea firmei de curierat si daca credeti ca este vorba si despre o faptă penală plângere la poliție.
Ce inseamna fapta penala?
Aceasta violenta din partea curieratului nu e incadrata la fapte penale?

Apoi el afirmandu.se ca ,,om din depozit", in AFARA SERVICIULUI e autorizat sa ceara buletin? Si fara legitimatie?
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2019
florensya, utilizator
Nu mai contează dacă poate sa ceara buletinul sau nu sau ce atribuții avea .Daca v-a insultat nu e infracțiune daca v-a lovit ,imbrancit,amenintat poate sa fie o faptă penală.Practic o plângere penală doar il va sicana putin nu are ce sa se întâmple,continuati cu sesizări la conducerea firmei,înregistrate cu nr înregistrare etc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de curierat rapid liliche liliche Am apelat la serviciile unei firme de curierat in 2 randuri. prima data am fost multumita de costuri asa ca am apelat cu incredere si a doua oara dar spre ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)
Ramburs fără chitanță de la curier, bani ceruți a doua oară Estera25 Estera25 Am luat niste cauciucuri, plătind la curier prin ramburs, curierul ne-a dat actele toate, dar nu in sine faptul că \" am primit de la x suma de y\", adică ... (vezi toată discuția)