avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala - documente contabile ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala - documente contabile necesare

Mi-am infiintat o intrep.indiv. cu cod caen 4711( neplatitoare de TVA),am ales norma pe venit si astept ca cei de la fiinante sa stabileasca venitul.Nimeni nu explica nimic la administratie,la sfarsitul fiecarei zile se scoate "Z",cu acestea ce se fac si cu facturile cu care se achizitioneaza marfa? Cineva de acolo mi-a spus ca trebuie sa complectez doar N.IR -ul si atat ,altceva nimic, cum trebuie complectat,nu...daca poate cineva sa ma ajute...multumirii!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: gabi 27 , utilizator 19:08, 30 Noiembrie 2009
Ca si intreprindere individuala aveti obligatia sa tineti anumite registre - registrul inventar si registrul de incasari si cheltuieli. Puteti gasi tipizatele pe piata!
ASTA STIU SI EU DAR DE LA FINANTE MI S-A SPUS LA IMPOZITUL PE NORMA DE VENIT TREBUIE DOAR NIR-UL NU MAI TREBUIE CELELALTE REGISTRE....DOAR IN SISTEM REAL....ERAU NECESARE SI ACELEA....?
"Z" SCOASE LA SFARSITUL ZILEI TREBUIE TRECUTE SI ELE BANUIESC UNDEVA...NU??
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2009
gabi 27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate i.i florin_magdici florin_magdici Buna, Am cateva nelamuriri cu privire la preluarea unei I. I caen-comert prod alimentare si nealimentare, tigari, tutun pe scurt un chiosc de cartier Din ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pt. i.i. cu norma de venit ginan ginan ce documente contabile ar trebui sa prezint unui control al garzii financiaredaca sunt I.I. cu norma de venit ( in afara de registru specisal la casa de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)