Buna ziua,
Matusa mea,care imi este si nasa de botez, inca traieste si are 89 ani. Acum cca 6 ani,am dus-o la INML, pentru examinare psihologica,pe care a trecut-o cu succes si in care a mentionat ca doreste ca tot ce are sa imi ramana mie.
A fost facut un testament in favoarea mea, pentru bunuri mobile si imobile, dupa decesul acesteia, eu, obligandu-ma la ajutorul si intretinerea ei.
Nu are copii,nu are sot,nu are frati,fiind decedati, nu mai are parinti, doar pe mine ,care o ajut.
Mai are 2 nepoate ( verisoare mie) ,dintre fratii decedati, care nu se implica deloc in ceea ce o priveste.
Intrebarea mea este: dupa decesul matusii, as putea avea probleme cu cele 2 nepoate,as putea fi atacat in instanta de ele ?
Buna ziua,
DA, va poat ataca testamentul in instanta dar cu sanse 0 de castig.
Orice om are dreptul sa se adreseze instantelor, inclusiv sa se judece cu Dumnezeu.
Testament legalizat
para24
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns daca se poate.
Este vorba de o matusa (sora cu bunica mea) care nu are copii si numai o nepoata dupa frati (mama ... (vezi toată discuția)
Testament incert
lescu
Va rog sa-mi dati un sfat pentru situatia urmatoare:
In urma decesului unei matusi, raman 7 mostenitori ai acesteia (printre care ma numar si eu), in calitate ... (vezi toată discuția)