avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda prescrisa
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda prescrisa

Buna ziua! M-am trezit cu conturile blocate pt o amenda din 2010.

Intrebarea este : nu era normal sa fie prescrisa , eu neprimind nicio notificare pina acum ?
Cum ar trebui sa procedez ?
O platesc sau i-mi iau un avocat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:14, 30 Septembrie 2019
In raport de debitele fata de stat se poate invoca prescriptia numai in anumite conditii
Din 2010,prin impunerile anuale autoritatea nu v-a informat despre existenta respectivei amenzi?
Anterior oricarui demers solicitati oficial sa verificati dosarul de executare silita
Daca creditorul in termen legal a desfasurat acte si actiuni cu scopul recuperarii oricaror sume cu titlu de restanta nu puteti invoca prescrierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Executare silita romeo_sms romeo_sms buna ziua, mama a facut un credit in data de 28.02.2006 un credit de nevoi personale cu rate lunare pe 5 ani.am inteles ca in ziua de azi contractele de nevoi ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)