avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri eligibile CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri eligibile CCC

Buna ziua . Am inteles ca veniturile obținute din chirii nu se iau in considerare la calculul indemnizației de copil ci doar cele obținute din activități independente . Dar dacă aceste chirii sunt obținute sub PFA cu codul de închiriere și subinchiriere bunuri la ce categorie intra ? Sau care sunt condițiile ca acestea sa fie luate in calcul ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil mikkey mikkey supun interpretarii domniilor voastre o speta. ca venituri la baza de calcul pentru indemnizatia de crestere copil se iau in considerare cele din salarii, ... (vezi toată discuția)
Venit chirie pentru baza calcul indemnizatie crestere copil ralucaB_82 ralucaB_82 Buna seara, Am si eu o intrebare: Daca o femeie are venituri din salariu de cel putin 2 ani, si mai are si venituri din cedarea locuintei(evident cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil veronica78 veronica78 Pot pierde indemnizatia de crestere copil daca in perioada in care beneficiez de aceasta obtin venituri din cedarea folosintei bunurilor? Mentionez ca detin ... (vezi toată discuția)