avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anl Social
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anl Social

Buna ziua,
locuiesc intr-un ANL social , si de curand a murit mama soacra, intrebarea mea este , daca sotia accepta mostenirea (nu stiu exact cata cota parte mostenire , dar oricum o cota dar nu 100%) se poate sa fim descalificati si sa fim dati afar din ANL-ul social? (mentionez ca fiind in ANL social nu pot sa i-au in considerare achizitia ANL-ului si sa ma incadrez cum am mai gasit pe forum la dumneavoastra la Legea152/OUG 2014, art.10 alin2c, sub val de 37mp/pers, conform Lege 114/1996).
cu respect
Cel mai recent răspuns: RobertBo , utilizator 17:51, 16 Octombrie 2019
Cum ati rezolvat sunt intr-o situatie similara
Pana acum nu am deschis mostenirea tocmai din aceasta temere, chiar daca am mai vazut un raspuns care face referinta la mp/pers , nu mai retin ce lege care spune ca nu se considera locuinta pt 4 pers cum suntem noi sub 37 mp, dar tot neavand siguranta inca e in aer la nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate sta la anl ? mystic mystic Buna ziua ! De curand am dezbatut succesiunea dupa tata, noi fiind 2 copii si mama noastra . Sora mea sta la ANL-uri de foarte multi ani . Stand cu cineva de ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)
Condiţii cumpărare locuinţă anl pentru posesorii locuinţe l Laura l Laura Vă rog să mă ajutaţi să înţeleg dacă mă încadrez pentru cumpărarea unei locuinţe ANL, dacă eu deja deţin într-o altă localitate împreună cu ... (vezi toată discuția)