avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum procedez daca angajatorul refuza nejustificat sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum procedez daca angajatorul refuza nejustificat sa plateasca concediul medical

patronul firmei la care lucrez refuza sa-mi plateasca concediul medical acceptat de CNAS pe motiv ca asa vrea el...ce fac? intentionez sa plec de la aceasta societate dar vreau sa-mi recuperez banii
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 19:35, 30 Noiembrie 2009
Faceti plangere la Inspectoratul Teritorial de Munca ! Garantat patronul va avea o surpriza nu tocmai placuta!:D
Multumesc! Cei de la ITM il amendeaza, la fel si CNAS...Pentru a-mi recupera banii trebuie sa ma adresez instantei?
Buna seara,
e suficienta plangerea la ITM deocamdata. Dupa vizita lor, ma indoiesc ca nu va vor da banii:)
Cei de la Casa de Sanatate nu pot sa va ajute la recuperarea banilor.
nnadinaa a scris:

Multumesc! Cei de la ITM il amendeaza, la fel si CNAS...Pentru a-mi recupera banii trebuie sa ma adresez instantei?

Nu are cum sa-l amendeze ITM-ul , din prima, ca nu v-a platit concediul medical ... o sa-i dea un plan de masuri sau un termen in care sa prezinte dovada platii si apoi il va amenda.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu vrea sa plateasca indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca madimadi madimadi buna seara,am si eu cateva intrebari;soacra mea este operata de cancer mamar(i s-a scos sanul),este in medical dar patronul nu vrea sa-i plateasca medicalul(nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .ce as putea sa fac in cazul in care patronul imi blocheaza ... Tanaseelena68 Tanaseelena68 Buna ziua .ce as putea sa fac in cazul in care patronul imi blocheaza concediile medicale in firma si nu m-i l-ea platit din luna octombrie.mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Refuz la plata concediului medical ValcuMirela ValcuMirela Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce pot face daca seful meu de trei luni refuza sa-mi plateasca concediul medical de care beneficiez pentru fetita mea de 4 ani ... (vezi toată discuția)