avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum să procedez dacă instituțiile statului nu-și ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum să procedez dacă instituțiile statului nu-și fac treaba?

Este vorba despre o terasa contruita pe drumul public(trotuar),fara sa aiba autorizatie de constructie.Am facut cerere(primarie,ISC,si C.N.A.I.R) ptr. a se lua masuri, am ramas cu raspunsurile in scris de la ei fara sa faca cv Raspunsuri lor nu sunt clare..Mentionez ca locuiesc intr-o localitate din jud.Tulcea si pe unde am fost arunca vina de la unii la altii.Va intreb unde trebuie sa ma adresez ca sa rezolv acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 07:36, 8 Octombrie 2019
Buna ziua,

Cu ce va deranjeaza respectiva terasa de doriti sa se ia masuri? :)

Intreb de curiozitate.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Acolo se aduna persoane dubioase se fac gratare muzica de la tv.f tare cuvinte obscene pana la 2-3 dimineata si nu ne putem odihni.Sunt vecina cu acest domn .Domnul are la activ ani de puscarie in Italia si in Romania acum a fost eliberat cu legea lui Dragnea.Eu am o fetita si nu a iesit niciodata sa se joace la strada din cauza acestui individ.Acesta este motivul pentru care vreau ca aceasta terasa sa dispara.Multumesc pentru intalegere
2 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate sefii institutiilor la care apelati sunt numiti politic. Cu tot respectul pentru acest site si politica lui nu pot sa va dau decat un singur sfat : votati pe cine va face viata mai buna!
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria este responsabila cu inchirierea spatiului public si tot ea da toate autorizatiile. Incercati sa luati legatura cu oponentii partidului din care face parte primarul si aduceti-le lor la cunostinta ca primaria respectiva face matrapazlacuri si nu respecta legislatia - nu e nimic garantat dar e macar o șansă - nu va limitati doar la unul, ci mergeti la toti. Puțină "publicitate" bine țintită face cateodata minuni. Poate puteti discuta chiar la partidul primarului, facand putina galagie, pentru ca banuiesc ca sunt destul de stresati si ei cu problemele nationale din prezent.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până la dispariția terasei, daca este adevărat de spuneți și acei indivizi fac gălăgie după ora 22, sunați la poliție și se rezolva.

Și, sunați de fiecare data când va deranjaza, va vor lua în serios în final polițiști.
Alta varianta mai eficientă nu prea aveti.

Vorbesc de o varianta reală și concretă.
Că așa, ipotetic si légal...sunt multe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri se pot lua pentru a stabili un nivel la muzica unui bar aflat la parterul unui bloc astfel incat sa nu deranjeze vecinii avand in vedere ca echipajele de politie nu au succes gherlananca gherlananca Locuiesc in chirie (cu flotant) la etajul unu al unui bloc, iar dedesubt este un bar cu terasa. Toata vara am sunat la politia locala pentru ca era foarte tare ... (vezi toată discuția)
Parc si banci langa bloc vlad_mihai vlad_mihai Buna ziua , langa apartamentul in care m-am mutat recent se afla un fel de loc de joaca pentru copiii la maxim 5 metri de geam , eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un ... Lianacg Lianacg Buna ziua, Apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un balcon care iese in exteriorul blocului si nu are acoperiși, este sub cerul liber. La etajul 4 ... (vezi toată discuția)