avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Legislație test poligraf: poate dovedi soțul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Legislație test poligraf: poate dovedi soțul meu anumite evenimente/acțiuni ale fostei concubine cu ajutorul acestui test?

Buna seara..am o problema pentru care ar trebui să explic foarte mult. Incerc sa intreb direct ..
Sotul meu,pentru a dovedi anumite evenimente/acțiuni într-o acțiune de judecată cu fosta concubina, poate apela la testul poligraf? Acest test poligraf este luat în considerare într-o acțiune de judecată? Ce pret are?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:20, 1 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testul poligraf se foloseşte în principiu în cauzele penale, dar nu este obligatoriu. Oricine poate refuza să fie supus testării la poligraf, fără ca refuzul să aibă vreo valoare probatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligraf gsctm gsctm Buna ziua! Este testul poligraf obligatoriu intr-un litigiu de munca? In ce conditii poate fi admis ca proba? Multumesc! (vezi toată discuția)
Contestatie certificat medical care contraindica testul poligraf maiincolo maiincolo Menajera care mi-a furat din casa toate bijuteriile de aur (o valoare foarte mare) incearca sa se eschiveze de la testul poligraf prin depunerea unui ... (vezi toată discuția)
Test poligraf DrThrax2010 DrThrax2010 De curand eu am facut hernie de disc si sunt refacere acasa, majoritatea timpului stau in pat, si nu am voie sa fac orice fel de efort fizic , stat in ... (vezi toată discuția)