avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare la pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare la pensii

Sunt pensionar, pensie limita de vîrsta, din 2015, iar din 01.05.2018- 01.07.2019, am lucrat cu CM înregistrat la ITM. Societatea angajatoare a plătit doar 3 luni, iar CJP nu vrea să-mi ea în calcul întreaga periadă ci numai cele 3 luni. Care este articolul din Legea pensiilor care obligă CJP să ia în calcul întreaga perioadă?

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri ika ika Sunt pensionar pentru limita de virsta din 07.02.2009.In perioada 1977-1983 am lucrat intr-o intreprindere in care retributia muncii se facea pe post.Concret ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim la primirea comunicãrii privind emiterea deciziei de pensionare pentru limitã de vârstã ioanav04 ioanav04 sunt ioana, lucrez la serviciul resurse umane intr-o institutie de invatamint superior si va cer ajutorul in rezolvarea unei situatii aparute in activitatea ... (vezi toată discuția)
De ce i sa refuzat dosarul de pensie sotului Maria Staicu Maria Staicu De ce i sa refuzat dosaru de pensionare?In data de 24.10.2016 sotul meu Staicu Iulică nascut la data de 30.10.1955 a depus dosarul de pensionare lalimita de ... (vezi toată discuția)