avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu vecinii din laterala casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu vecinii din laterala casei

Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa veche, construita in 1964, acoperisul era din tigla si eternita, l- am inlocuit cu tigla metalica cu inlocuirea sarpantei, si construirea unui zid din BCA de 10cm pe linia de hotar cu vecinul,din maauratori cadaatrale noi avem mai putin cu 14 m fata de terenul din acte. Dupa ce am terminat , vecinul a facut reclamatie la disciplină in constructii, a venit si ne-a amendat ca nu am avut AC pt acoperiș si zidul de imprejmuire pe hotarul nostru iar noi trebuie să intram in legalitate cu tot ce am facut.el a invovat ca jgheabul de la acopeeis e prea aproape de casa luicare e tot pe hotar, am taiat din acopeis pana la căprior dar nici asa nu doreste sa ne de-a acordul, nici la mediere nu vrea a zis sa il dam in judecata ca nu ii este frica, mai mul, acoperisul lui e pe casa noastră..vrea 60 cm sa ne mai retragem ceea ce ar însemna să tai din peretele casei..va rog spune-ti -mi ce sa fac ca nu pot demara actele pt intrare în legalitate fara acorul lui si o sa imi expire si certicatul de urbanism.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Granituire Icum Icum Buna ziua, am si eu p problemă cu vecinul, eu mi-am ridicat un zid de imprejmuire pe hotarul meu, am schimbat acoperisul casei iar acum trebuie sa intru in ... (vezi toată discuția)
Constructie gard bca danielasz danielasz Buna ziua, As avea si eu o nelamurire...casa noastra este situata pe linia de hotar,mai precis coltul de la strada este exact pe linia de hotar iar in spate ... (vezi toată discuția)
Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)