avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire

Buna ziua, am si eu p problemă cu vecinul, eu mi-am ridicat un zid de imprejmuire pe hotarul meu, am schimbat acoperisul casei iar acum trebuie sa intru in legalitate cu totul (nu am stiut ca imi trebuie AC iar bunul vecin m-a reclamat pe motiv ca apa din jghebul meu ii stropeste casa lui.am taiat din streasina casei dar tot nu este multumit. Vreau sa ii deschid proces de granituire, si nu stiu la ce sa ma astept, mentionez ca el are camera construita pe linia de hotar, fara autorizatie, nu are succesiune, cadastru, intabulare nimic. Cineva imi spunea ca o sa pierd procesul deoarece camera lui e construită înainte de 1989 si nu era nevoie de AC, nu stiu cum sa facem ca ne expira si Certificatul Urbanism. Mulțumesc frumos pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Icum , utilizator 08:29, 8 Octombrie 2019
La granituire se stabilește pe unde trece linia de hotar și daca unul dintre vecini a acaparat vreo suprafata de teren excedentara nu daca exista AC .
Mulțumesc frumos pentru raspuns

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

La granituire se stabilește pe unde trece linia de hotar și daca unul dintre vecini a acaparat vreo suprafata de teren excedentara nu daca exista AC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu vecinii din laterala casei Icum Icum Buna ziua, anul trecut am cumparat o casa veche, construita in 1964, acoperisul era din tigla si eternita, l- am inlocuit cu tigla metalica cu inlocuirea ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)
Mutare linie de hotar nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In spatele casei ramase de la parinti ,(in care nu locuieste numei deocamdata, dar am vrut sa o ... (vezi toată discuția)