avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz functionare Primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz functionare Primarie

Buna ziua, acum 2 ani am cumparat un.magazin alimentar, in Avizul de functionare de la Primarie era specificat" Exclusiv Bauturi Alcoolice si produse din tutun, dupa un an cand a trebuit sa il reinoiesc pe avizul de functionare e stipulat "Exclus Bauturi alcoolice si produse din tutun"
Este acelas lucru sau a fost o greseala de dactilografie, eu am cumparat respectivul magazin de buna credinta fara sa stiu ca nu am voie sa vand aceste produse.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
Valentin1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentin1985 , utilizator 11:40, 3 Octombrie 2019
Ati solicitat avizul si pentru vanzarea de Bauturi Alcoolice si produse din tutun?

Posibil sa fie o greseala .. mergetiu si intrebati la Primarie.
Spatiul Comercial pe care il am se afla sub incidenta legii HG 128/1994 art 1
Am mai putin de 50 de metri.pana la scoala care este in apropiere,
Intrebarea mea este ca de ce in mamontul cand am cumparat pe Avizul de functionare era trecut Exclusiv ....( mentionez ca magazinul este de 20 de ani si mereu a vandut produse din alcool si tutun), iar dupa ce am cumparat eu pe aviz s-a schimbat scriind Exclus produse...

Cornel Vasile a scris:

Ati solicitat avizul si pentru vanzarea de Bauturi Alcoolice si produse din tutun?

Posibil sa fie o greseala .. mergetiu si intrebati la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație de funcționare pentru un magazin alimentar cu băuturi alcoolice si tutun? danesita73 danesita73 Buna ziua, locuiesc la casa intr-o comuna , vizavi de casa noastră s-a deschis un magazin alimentar. Menționez ca zona unde locuim eate numai zona de ... (vezi toată discuția)
Cum sa rezolv cererea unor clienti leontin68 leontin68 Am deschis un magazin mixt la tara,problema este ca,destul de multi clienti,imi cer sa comercializez si bauturi alcoolice,mentionez ca magazinul se afla la ... (vezi toată discuția)
Reglementarea consumului de alcool si tutun adinna66 adinna66 As dori sa aflu daca si cum se pedepseste un adult/persoana fizica, altul decat parintele, prin intermediul caruia un minor are acces la tutun si alcool. (vezi toată discuția)