avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizație de funcționare pentru un magazin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizație de funcționare pentru un magazin alimentar cu băuturi alcoolice si tutun?

Buna ziua, locuiesc la casa intr-o comuna , vizavi de casa noastră s-a deschis un magazin alimentar. Menționez ca zona unde locuim eate numai zona de case.
Intrebarea mea este urmatoarea: ca sa poată primi autorizatie de funcționare de la primarie nu ar fi trebuit sa aibe acordul vecinilor autentificat la notar? Care este baza legala pentru a primi autorizație de funcționare pentru un magazin alimentar cu băuturi alcoolice si tutun? Multumesc! Seară bună!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ana Stan , Consilier juridic 22:22, 2 Octombrie 2020
doar pentru terase si restaurante unele primarii cer acordul vecinilor, inclusiv al celor de la case.
legat de alcool si tutun, magazinul nu trebuie sa fie la mai putin de 50 de metri pana la scoala care este in apropiere si sa nu se serveasca bauturi in fata magazinului.
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
Ana Stan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz functionare primarie Valentin1985 Valentin1985 Buna ziua, acum 2 ani am cumparat un.magazin alimentar, in Avizul de functionare de la Primarie era specificat\" Exclusiv Bauturi Alcoolice si produse din ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)
Piedici in obtinerea autorizatiei de functionare uNICKu uNICKu Buna ziua,detin un SRL de aproape un an,obiectul de activitate al societatii este \"4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare ... (vezi toată discuția)