avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis 30 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis 30 de zile

Pe data de 02.10.2019 ma deplasam pe o strada cu 2 benzi pe sensul opus si 3 benzi pe sensul meu eu fiind pe band 3 pe sensul meu iar in momentul cand am trecut pe sensul opus un pieton se angajase in traversare pe trecere mentionez ca era pe sensul opus eu am trecut fara a i se modifica directia pietonului sau a fi necesara oprirea lui din cauza mea . Politia rutiera era pe banda 2 pe sensul meu ei vazand ca am trecut si dupa a trecut si pietonul au pus semnalele in functiune si m-au oprit. De aici rezulta suspendare 30 de zile cu dovada de 15 zile . Daca depun contestatie sunt obligati sa restituie permisul pana la finalizarea contestatiei? In contestatie trebuie sa le cer proba video ? Sau cum ar trebui sa actionez ca eu depind de permis din caiza locului de munca care il am.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Neacordarea de prioritate a pietonilor, contestație? BeBeLPSc. BeBeLPSc. Bună seara, aseară am fost oprit de către politie și am primit 4 puncte de amenda si permisul reținut pentru o perioada de 30 de zile cu dovadă de ... (vezi toată discuția)
Retinere pemis de conducere - neacordare prioritate trecere de pietoni niculaucarmen niculaucarmen a fost retinut permisul de conducere si a fost intocmit un proces verbal pentru urmatoarea situatie: soferul unui autoturism se afla pe banda 2 de circulatie ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate lyteon lyteon In data de 10.06.2011 ma deplasam spre casa.Cand am virat dreapta pe o strada, am oprit la trecerea de pietoni pentru ca treceau un grup de oameni,dupa care ... (vezi toată discuția)