avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drept de recurs în fata respingere la o plângere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Drept de recurs în fata respingere la o plângere civila

Am introdus o plângere civila contra un dentist, și am depus provele da instanta a spus ca provele depuse nu sunt suficiente și a anulat pur și simplu acțiunea mea.

Vreau sa știu dacă pot sa fac recurs la decizia asta.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:06, 4 Octombrie 2019
Da, este legal, pentru că nu aveți cale de atac APEL, ci aveți de formulat o REEXAMINARE cu termen de 15 zile.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
Dapix, utilizator
Bine.

Da ca introduc cerere de reexaminare, și este respinsa și ea, mai exista un recurs după asta ?
Domnule amestecați asa de tare lucrurile încât vad ca ati încurcat și consultații.Dvs nu v- a fost judecat un proces și soluționat printr-o hotărâre judecătorească la care puteti face apel sau recurs,dvs într-o procedura prealabilă,administrativă,anterioară procesului v-a fost anulată cererea de chemare în judecată pt ca instanta v a cerut ceva, sa timbrati,sa depuneti mai multe acte,sa precizati ceva și dvs nu ati inteles sa faceti ce a cerut instanta.Cererea de reexaminare se face în cazul dvs dar doar daca ati îndeplinit cele solicitate de instanta și instanta nu a luat în considerare
Mergeți la un avocat procesele nu se fac după ureche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalificare cale de atac Ramona24 Ramona24 Buna ziua! cum se solicita si in baza a ce -recalificarea caii de atac ca fiind apelul (vechiul cod de pr civila) in situatia in care in sentinta ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Daca : - Obiectul DODARULUI este : \" constatare nulitate act\" - Materia juridica : \" Contencios administrativ si fiscal \" ... (vezi toată discuția)
Apel sau recurs? ContSters22096 ContSters22096 as dori sa ma edific cu privire la un aspect: in cadrul unui litigiu avand ca obiect obligatia de a face, actiunea reclamantului a fost anulata ca ... (vezi toată discuția)