Buna!
Sotul meu lucreaza in strainatate.
Pe cardul din Romania are poprire. ( tocmai pt asta a plecat, sa putem plati mai repede sumele ). Intrebarea nr1..poate trimite bani, pe contul unei alte persoane, fara probleme, fara a se opri banii?
Si 2...se poate face poprire pe contul din strainatate?
Pe cardul din Romania are poprire. - EXECUTORUL JUDECATORESC NOTIFICA INTOTDEAUNA ITM SI REG COMERTULUI.
Este angajat cu contract incheiat in Romania? in acest caz va figura la contabilitate si i se pune executare pe cont.
Daca stiti ca sunteti executati, luati legatura cu executorul judecatoresc, puneti in discutie modalitatea in care se va efectua plata.
S-a dus pe cont propriu in strainatate, fara nicio legatura cu vreo agentie /firma din RO...avem din pacate mai multe credite , si deocamdata o singura poprire ( vor mai veni...) incercam sa le inchidem pe rand, dupa suma...si daca tot avem poprirea, as fi vrut sa o lasam mai la urma, sa scapam de cele care urmeaza sa fie adaugate la poprire.Multumesc!
Buna ziua,
Banuiesc ca lucreaza cu contract de munca acolo, nu?
Teoretic se poate pune poprire si pe veniturile de acolo, depinde de executot/creditor cum actioneaza...
Eu zic ca poate trimite bani in contul acelui prieten fara nicio problema, asta daca nu are si el datorii si este executat...
Cat despre datorii...cat de vechii sunt?
Nu se poate invoca prescriptia lor sau alt motiv de anulare a popriri?
Ati disutat cu un avocat in momentul in care sa inffintat poprirea?
Eu zic sa discutati si cu un avocat cand mai primiti o noua poprire, poate va ajuta sa scutiti banii prin contestarea executarii din diferite motive ( prescriere datorie...).
Proprie cont bancar
SzJakab
Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Poprire cont
alicess
Buna ziua,
Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)