avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Propire bani Anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Propire bani Anaf

Buna Ziua
O cunostia are datorii la anaf vreo 5000 mii de lei si persoana respectiva lucreaza in strainatate si recent ia intrat salariu pe card si ii sau oprit toti bani
este legal sa iti opreasca toti bani?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:04, 5 Octombrie 2019
I s-a pus poprire pe cont, nu pe bani. Banii sunt în continuare acolo, doar că nu pot fi folosiți. De îndată ce va plăti datoria, poate merge la ANAF să ceară ridicarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat,card blocat,ajutor nicu_lucan nicu_lucan Doresc sa aduc mii si mii de multumiri acestui sait pentru ajutorul acordat in multe cazuri,cred ca este singurul sait unde mai afli cate ceva real in domeniul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont puse de anaf Mary136 Mary136 Buna ziua, Am avut o datorie la anaf de 50 lei de prin 2015. Am avut un pfa, am lucrat vreo 2 luni si imi bagasem deduceri personale, dar pt ca am lucrat asa ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adrianblanaru adrianblanaru Buna ziua ! Sunt salariat,mi se opreste prin firma unde lucrez o pensie alimentara si o poprire ,la o banca cu care sunt in litigiu.Apartamentul mi-a fost ... (vezi toată discuția)