avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 196/2018
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 196/2018

Ce consecinte poate avea faptul ca un proprietar de apartament din cadrul unei asociatii de bloc este presedintele asociatiei, avand drept de semnatura in banca, dar nu este membru al asociatiei de proprietari, conform legii 196/2018?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:58, 5 Octombrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu este membru proprietar conform disp L nr 196/2018 nu are calitatea sa acceada sa fie ales in functii de reprezentare in structurile de reprezentare asociatie de proprietari
Conform legii,daca presedintele de asociatie nu intruneste conditiile legale,atunci toate hotararile,deciziile,dispuse de acesta sunt netemeinice si nelegale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedintele de bloc nu are adresa de domiciliu in bloc,e legal? Mihaita30ct Mihaita30ct Presedintele blocului meu s a ales singur in functia de presedinte .....intrebarea mea este; el nu locuieste in bloc,are adresa din buletin pe alta strada ... (vezi toată discuția)
Administratorul legal al unei persoane juridice , persoana juridică ... Dragutu Dragutu Administratorul legal al unei persoane juridice , persoana juridică ce are in proprietate pe firma bine-nțeles câteva apartamente intr un bloc , poate fi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca o persoana, care detine in proprietate ... puimicc puimicc Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana, care detine in proprietate o boxa dintr-un imobil si un loc de parcare poate fi presedinte al asociatiei de ... (vezi toată discuția)