avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare proces verbal de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare proces verbal de circulatie

Cum se face contestarea unui proces verbal de circulație, și ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:28, 6 Octombrie 2019
Plangerea contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie se depune în termen de 15 zile la judecatoria la care este arondat locul faptei.
în plangere prezentati motivele, in fapt si in drept, care le considerati utile pentru admiterea plangerii. Anexati inscrsurile pe care le considerati utile pentru demonstrarea nevinovatiei. De asemenea, anexati chitanta de plata a taxei de timbru judiciar (20 de lei).
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada Tommy95 Tommy95 Buna ziua , in seara asta am fost oprit de doi domni politisti care mi au luat permisul pentru ca am trecut pe rosu , as dori si eu ce pot face ca pot prelungi ... (vezi toată discuția)
Ridicare permis + amenda auto Cornel Morar Cornel Morar am luat amenda si mi s-a luat permisul pe motiv ca am iesit cu spatele dintr-o parcare ,situata pe o strada cu sens unic. Asezarea unui loc de parcare este in ... (vezi toată discuția)
Ansamblu autovehicule jujulica jujulica Am fost amendat pentru ca aveam un AUTOTURISM si tractam o platformă cu masina pe ea. Polițistul mi a cerut licenta de transport. Legea din România prevede ... (vezi toată discuția)