avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ansamblu autovehicule
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ansamblu autovehicule

Am fost amendat pentru ca aveam un AUTOTURISM si tractam o platformă cu masina pe ea. Polițistul mi a cerut licenta de transport. Legea din România prevede ca autoturismele NU SE LICENTIAZA. Ce pot face ? Practica judecătorească?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:26, 22 Februarie 2019
Depuneti plangee contraventionala impotriva Politiei rutiere prin care solicitati anularea procesului verbal de contraventie.. Plangerea contraventionala se depune n termen de 15 zile de la data primirii pocesului verbal la Judecatoria la care este arondat locul constatarii faptei.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contravenție Tcon Tcon Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere ileana7 ileana7 Buna ziua, Lucrez in Austria , ca sofer, unde am obtinut si permis de conducere. Am ajuns in Romania cu masina Nisan si o platforma ce a depasit ... (vezi toată discuția)
Accident AdrianaAlinaMihai92 AdrianaAlinaMihai92 buna ziua, astazi ma aflam pe drum cu cedeaza trecerea, m-am asigurat si am apucat sa intru pe drumul cu prioritate, un autovehicul din directia opusa a taiat ... (vezi toată discuția)