avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contravenție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contravenție

Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am fost testat asa rezultatul fiind 0,05.Am 3martori si camerele de supraveghere din intersecția care eram oprit. Am cerut o noua proba cu o suveica sigilata si nu a fost de acord Agentul. A întocmit PV mia dat dovadă fără drept de conducere a scris CNP gresit.Cum pot contesta PV?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:08, 15 Septembrie 2019
Conform prevederilor Codului rutier veți avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice timp de 90 de zile. Presupun că ați primit procesul verbal de contravenție. Dacă da, în termen de 15 zile de data primirii procesului verbal puteți depune plângere contravențională prin care solicitați anularea procesului verbal.motivând că alcoolemia constatată este foartee mică neinfluențând asupra siguranței circulației rutiere. Plângerea contravențională de depune la Judecătoria la care este arondat locul constatării faptei.. Dacă nu ați primit procesul verbal termenul de 15 zile curge de la data primirii acestuia.
Succes!
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contravenție Tcon Tcon Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am ... (vezi toată discuția)
Ansamblu autovehicule jujulica jujulica Am fost amendat pentru ca aveam un AUTOTURISM si tractam o platformă cu masina pe ea. Polițistul mi a cerut licenta de transport. Legea din România prevede ... (vezi toată discuția)
Accident AdrianaAlinaMihai92 AdrianaAlinaMihai92 buna ziua, astazi ma aflam pe drum cu cedeaza trecerea, m-am asigurat si am apucat sa intru pe drumul cu prioritate, un autovehicul din directia opusa a taiat ... (vezi toată discuția)