avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contravenție
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contravenție

Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am fost testat asa rezultatul fiind 0,05.am 3martori si camerele de supraveghere din intersecția care eram oprit. Am cerut o noua proba dar am fost refuzat. Agentul a ântocmit PV.Cum pot cotesta.Tin sa subliniez ca pe dovada fara drept de conducere cenepeul este gresit. Ce trebuie să fac.

Alte discuții în legătură

Contravenție Tcon Tcon Am fost oprit in trafic de o patrulă de poliție rurală mia cerut actele dupa care sa fiu testat cu aparatul etilotest suveica aparatului era desighilata am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis danmirceap danmirceap buna ziua,va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema.. m-am deplasat cu masina personala pe o strada laturalnica ,unde m-am ... (vezi toată discuția)