avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Incadrare educator cu studii superioare dar necalificat
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Incadrare educator cu studii superioare dar necalificat

Buna ziua, m-am angajat educatoare necalificata, m-sunt incadrata ca fiind educator necalificat cu studii la nivel liceal. Eu am terminat Academia de Studii Economice, Facultatea de Management, dar doamna contabila mi-a spus ca nu se considera studii superioare pt ca nu am terminat pedagogie ..... Eu stiu ca trebuie sa ma incadreze ca cu studii superioare dar necalificata !!! (Acum m-am inscris la conversie profesioanala)

Alte discuții în legătură

Incadrare in urma absolvirii unei facultati iulian2000 iulian2000 Buna seara, Am si eu o intrebare, la care sper din tot sufletul sa imi raspundeti: de 2 ani lucrez la o firma de contabilitate ca si contabil, numai ca pe ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post lilinik lilinik Sunt incadrata pedagog IA cu studii medii in cadrul unui Grup Scolar. Am terminat Facultatea de Stiinte Economice si am aflat ca nu pot fi incadrata la pedagog ... (vezi toată discuția)