avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părinții au voie sa își lase nesupravegheati copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părinții au voie sa își lase nesupravegheati copii pe stradă

Ridic această întrebare deoarece în Cartierul Bunloc Săcele, zona ANL, copii stau și se joacă pe stradă de multe ori nesupravegheati!Totodata părinții sunt frustrați cînd i-am avertizat verbal de cauze ulterioare care ar putea să apară (ex.din joacă neatent copilul poate sării direct în fața mașinii si poate fi lovit;așa cum s-a întîmplat cu un biciclist )!Menționez că circul regulamentar sub 30/h
Pe viitor ce mă sfătuiți să sesizez autoritatea tutelara și poliția rutieră!
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2019
Just'my, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:21, 7 Octombrie 2019
Buna ziua,
Eu zic sa sesizati ambele autoritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui apartine trotuarul? emanuellen emanuellen Stau la bloc,intr-o zona unde sint si case particulare,intr-o seara am avut musafiri care au parcat pe trotuar in fata unei case particulare fara sa blocheze ... (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica si noxe masini zona rezidentiala elenaangel elenaangel Buna ziua, Dorim sa facem o petitie dar nu stim cui sa ne adresam si ce temei legal sa invocam in sustinerea acesteia . Locuim intr-un cartier de case unde , ... (vezi toată discuția)