avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de parcare

Buna ziua!Locuiesc in Tulcea si ma intereseaza un loc de parcare in apropierea locuintei,precizez ca apartamentul in care stau este pe numele soacrei si masina pe numele meu.Mi s.a spus ca am nevoie de o adeverinta de la asociatie,(as dori sa stiu despre ce adeverinta este vorba mai exact )si ce acte imi trebuiesc in afara de( copie CI,cartea masinii , si adeverinta de la asociatie)avand in vedere ca soacra este proprietar,am.inteles ca este mai complicat.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 12:13, 7 Octombrie 2019
Locurile de parcare de obicei nu intra in administrarea asociatiilor de proprietari.
Adresati-va ADP, de la ei puteti obtine raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Președintele, conducerea asoc de proprietari refuza sa imi semneze ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Președintele, conducerea Asoc de Proprietari refuza sa imi semneze și implicit sa pună ștampila Asociației pe formularul- cerere către ADP pt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie parcare bloc / adp+asociatie locatari dfalfa dfalfa Buna ziua, In zona in care locuiesc, nu s-au distribuit pana in prezent autorizatii / loc parcare. Saptamana trecuta, cei de la ADP au separat si trasat cu ... (vezi toată discuția)
Dubii decizie presedinte bloc MariaGeo MariaGeo Buna ziua, Va scriu in speranta ca poate ma puteti lamuri/ajuta cu o informatie. Din data de 1 nov familia Popescu s-a mutat din bloc ... (vezi toată discuția)