avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum imi recuperez ca firma banii de la o persoana ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum imi recuperez ca firma banii de la o persoana fizica?

Buna ziua, am o firma si un client caruia i-am eliberat o factura in anul 2017. Crezand ca e un om de buna credinta, avand si contract i-am trimis comanda inainte ca acesta sa plateasca factura. Dupa ceva timp contabilul mi-a atras atentia ca nu mi s-a platit factura. I-am tot reamintit clientului ca nu a platit factura, dar nu mai vrea sa o recunoasca. Factura nu e de valoare mare - numai 400 lei - . Cum procedez ca sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:04, 7 Octombrie 2019
Prin actionarea in justitie.
Formulați o cerere de valoare redusă, puteți contracta servicii avocațiale pt redactare, urmând a vi se restitui cheltuielile, reprezentând taxă de timbru (50 lei) și onorariu de avocat în ipoteza în care vi se admite cererea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere valoare redusa 80elena.c 80elena.c Buna ziua, Am emis unui client, persoana fizica, o factura proforma, pe care nu a achitat-o. Ca sa pot merge in instanta pentru cerere cu valoare redusa, ... (vezi toată discuția)
Procedura masa credala? Stan Papusa Stan Papusa Buna ziua, Sunt prestator de servicii, avand ca forma juridica un srl. Unul dintre clienti refuza sa-mi mai plateasca ultimile facturi, motivul fiind ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii persoane juridice Fedain Fedain Buna ziua, Activez in domeniul transportului de marfa si situatiile in care facturile nu sunt platite conform contractului sunt relativ dese. Care este ... (vezi toată discuția)