avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre cota indiviza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre cota indiviza

Bună ziua. doresc sa achiziționez o casa dar vânzătorul spune ca nu are cota indiviza. adică eu trebuie sa cumpăr aceasta cota de la un vecin sau sa îmi fie transferata etc. Îmi poate explica cineva cam ce anume presupune asta? Nu am cunoștințe în domeniu și sunt total în ceață. Adică se merita sa o cumpăr fără aceasta cota și sa stau asa sau sa o cumpăr mai târziu eventual? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cota indiviza bundyiuly bundyiuly Bună ziua. Doresc sa achiziționez o casa și mi s-a spus ca nu are cota indiviza la calea de acces. Va rog sa imi spuneți unui necunoscător cam ce anume ... (vezi toată discuția)
Parcare abuzivă pe mai multe locuri DAN_ZISU DAN_ZISU Bună ziua ! Locuiesc într-un bloc fără asociaţie de propietari ( în acest moment) , bloc construit de un dezvoltator în mediu rural. În faţa blocului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt interesata sa achizitionez o casa in iasi, judetul ... SORINA09 SORINA09 Buna ziua! Sunt interesata sa achizitionez o casa in Iasi, judetul Iasi, casa care in acest moment este in faza de edificare, conform proprietarului. Aceasta ... (vezi toată discuția)