buna ziua.
in 2009 am comis o infractiune de inselaciune,in 2013 am fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare.
apoi in 2018 cand mai aveam 6 luni pana la expirarea termenului de incercare am fost prins conducand sub influenta alcoolului.
sunt constient ca pedeapsa suspendata va revoca TOTUSI am o intrebare...avand in vedere ca inselaciunea a fost comisa in 2009 nu s a prescris raspunderea penala?a tercut perioada prescrierii speciale....
Daca erati condamnat cu executare era altceva ca si ipoteza de analizat desi prescriptia executarii pedepsei nu pare la o prima vedere sa va fi ajutat.
Astfel de analize tehnico-juridice sunt foarte sofisticate...si costisitoare dar nu va ajuta...asa cum.ziceam mai sus...
Este greu de spus daca s-ar gasi argumente juridice foarte solide...ca nu par sa fie la o prima vedere...
pot sa cer revizuirea pedepsei cu suspendare? sunt aspecte noi ce nu au fost cunoscute in momentul condamnarii....apoi daca scad pedeapsa am sanse..ca astfel infractiunea nou comisa nu pica pe termenul de incercare