avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raspundere institutie publica in caz de deces al ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raspundere institutie publica in caz de deces al persoanei aflata la furat

Buna ziua,
In cazul in care o persoana, care patrunde fara permisiune in incinta unui imobil aflat in administrarea unei institutii publice, cu intentia sa fure sau sa distruga, se accidenteaza si moare, institutia publica are vreo raspundere? De mentionat ca gardul imprejmuitor este partial distrus, imobilul este deteriorat, nu este pazit, nu are curent, nu are sistem de supraveghere (pentru moment), de intrat se poate intra oricand (zi si noapte).
Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Furturi repetate gif gif Va rog ajutati-ma cu o informatie privind un modul in cate pot sa-mi apar proprietatea,avand in vedere ca stiu hotul (Il stie si politia), are dosare ... (vezi toată discuția)
Ce raspundere am eu daca hotul care fura de la mine moare curentat pe proprietatea mea? Aurica TRUTA Aurica TRUTA Am o proprietate formata din casa, garaj si gradina, situate intr-o zona unde exista multi oameni fara serviciu. Eu nu locuiesc acolo. Saptamana trecuta mi s-a ... (vezi toată discuția)
Raspunderea paznicului pentru fapta animalului MoldovanRaul MoldovanRaul Buna ziua. O parere, va rog, pe urmatoarea speta: Cineva intra cu masina in curtea unui om pentru a aduce pe cineva in vizita. In timp ce astepta in masina pe ... (vezi toată discuția)