avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile Romanilor in Norvegia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile Romanilor in Norvegia

Buna ziua,
Eu locuiesc in Norvegia, si la ultimul job au cam uitat sa ma plateasca timp de 4 luni. nu imi permit sa pltesc un avocat din norvegia. Si nu stiu ce as putea face pentru a imi recupera drepturile. eu am inceput demersurile pentru recuperarea drepturilor.. dar nu stiu ce sa fac! va rog sa ma ajuta-ti pentruca sunt disperata ! multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 9 Octombrie 2019
În Norvegia, de soluţionarea litigiilor de muncă se ocupă Inspecţia Muncii în Norvegia: “The Norwegian Labour Inspection Authority”(Arbeidstilsynet): [ link extern ]

Coordonate sediul local - Oslo:
Adresa de contact: Stenersgate 1D, Oslo
Adresa poştală: Postboks 8174 Dep. 0034 Oslo
Tel: +47 815 48 222
Fax: +47 22 17 78 10
Email: oslo@arbeidstilsynet.no

Coordonate sediul central - Trondheim:
Adresa de contact: Statens Hus, Prinsensgate 1, Trondheim
Adresa poştală: Statens Hus, 7468 Trondheim
Tel: +47 73 19 97 00
Fax: +47 73 19 97 01
Email: direktoratet@arbeidstilsynet.no
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
buna ziua, va multumesc din suflet pentru date. Am inceput procedura cu ei, dar sincer nu au facut nimic, s-au uitat la contractul meu de munca si fluturasele de salariu, au spus ca este ilegal ce au facut, si doar le trimit scrisori fostilor angajatori, fara sa primeasca vre-un raspuns. Si mi-au motivat spunandu-mi ca ei mai mult nu pot face! pentruca nu au un raspuns de la angajatori! Si imi recomanda sa imi angajez un avocat, dar eu nu imi permit, taxele sunt foarte mari. M-au trimis si la Forliksrad .. care se afla in sectia de politie, unde am inceput si acolo demersurile, dar ei cauta ori ce motiv sa ma descurajeze sa fac asta. Fostul meu angajator dand inapoi altor angajati banii furati, ca sa nu fie martori! Imi este foarte teama ca voi ajunge din nou in strada. Nu stiu cum sa procedez si ce ar trebui sa fac.
Ma simt depasita de situatie!
Solicitați sprijin si Ambasadei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este adresa tribunalului international de la haga lione402 lione402 Buna seara ,va rog sa ma indrumati ce sa fac, multumesc?. Am 3 sentinte civile de reintegrare in munca , investite cu formula executorie 1998 ... (vezi toată discuția)
Intrebare mai neobisnuita despre cineva care nu mai este agiler2000 agiler2000 As vrea sa stiu daca printre userii acestui forum se intampla sa fie vreun absolvent de Drept din Bucuresti care sa o cunoasca pe doamna profesoara din ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala din norvegia a luat copilul Corbuletz Corbuletz Buna ziua, Va scriu deoarece am un copil cu o fata din america centrala, de care am divortat de comun acord in luna Iulie anul 2014, fiind casatoriti din ... (vezi toată discuția)