avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU MEDICAL

Buna seara,cine ma poate ajuta sa-mi spuna cum se calculeaza concediul medical,la zi cum se aduna cum se imparte? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 9 Octombrie 2019
Vedeti Ordinul nr. 15/2018 / 1311/2017 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, art.59 si urm.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical la un al doilea angajator vanatorul vanatorul Buna ziua, O angajata care are stagiu complet la un angajator si stagiu de o luna la un alt angajator , prezinta un concediu medical pentru boala ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical roibu001 roibu001 Buna ziua,am fost in concediu medical din data de 03/01/2018-08/03/2018, si in aceasta luna inainte de data salariului am aflat ca nu imi va fi platit ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale pentru boli cronice, in peioada de pandemie mancipri mancipri Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema la care nu pot sa-i dau de cap si pe care din cauza a prea multor legi, ordonante si ordine, nu o cunosc ... (vezi toată discuția)