avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Mama a decedat în 03.2019 si detine 50% din masa succrsorala iar restul eu si fratele meu. Am primit o adresa de la un notar prin care sunt anunțată ca primaria comunei a deschis succesiunea. Mentionez ca nu sunt datorii la primarie, eu am achitat toate taxele in 02. 2019. Intrebarea este daca poate notarul sa prelucreze date mele fara acordul meu sau e un aranjament intre primarie si notar.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 02:21, 9 Octombrie 2019
E ceva foarte dubios aici. Primaria poate dobândi doar o mostenire vacanta (unde nu exista mostenitori acceptanti), ceea ce nu e cazul in speta.

Consultati un avocat ca sa lamuriti problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare succesiune: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor ... olga2011 olga2011 Întrebare: se poate cere anularea unui certif.de moștenitor eliberat in 1991 după mama mea decedată în 1990 fara că ea sa fi avut ceva pe numele ei.Tata ... (vezi toată discuția)
Sucesiune cu probleme va rog sa mi rsp.in anul 1976 a decedat tatal meu,in anul 1993 ... olga2011 olga2011 va rog sa mi rsp.in anul 1976 a decedat tatal meu,in anul 1993 a decedat mama.o sora a deschis sucesiune dupa mama doar, si a castigat toata casa,ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acceptare a succesiunii 1603 1603 Tata a decedat in urma cu 8 ani. In urma decesului au ramas drept mostenitori sotia supravietuitoare si 3 frati. Pana in momentul actual s-a neglijat ... (vezi toată discuția)