avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună seara!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună seara!

Am lucrat în Anglia timp de 2 ani. Am făcut un credit, aveam și un overdraft la cardul de debit. Am rămas însărcinată și din motive de sănătate, cât și motive personale am fost nevoita sa ma întorc în țară. Cum eram însărcinată, în România nimeni nu m ar fi angajat asa ca am fost nevoita sa folosesc overdraftul de 500 lire și nu am reușit sa înapoiez suma de 1000 lire pe care o aveam pe cardul de credit. Îmi doresc sa plătesc aceasta suma și sa închei creditul și overdraftul, dar nu știu cum ar trebuii sa procedez. Am un bebeluș de 6 luni deci încă sunt acasă cu el și nu lucrez. As vrea sa plătesc eșalonat. Banii ii am de restituit la HSBC. Unde ar trebuii sa ma adresez și cum ar trebuii sa procedez. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 00:15, 9 Octombrie 2019
Eu unul as sta in banca mea ca e mai bine....
O sa ai probleme decat cand te vei angaja in Anglia ...
Pana una-alta afla cand se prescrie in Anglia datoria si las-o asa..
Stiu ca o sa ma certe multi dar e mai bine sa iti ti banii acasa
Mulțumesc pentru răspuns. Nu vreau sa am probleme mai târziu, mai ales ca bunica mea mi a donat o parte dintr un apartament (cealaltă parte o are mama mea). Menționez ca are clauza viagera și trebuie sa locuiască acolo pana la sfârșitul vieții. Îmi e teama sa nu fiu căutată mai târziu și doamne ferește sa se pună litigiu pe acest apartament. De întors în Anglia nu ma voi mai întoarce, dar am un copil mic trebuie sa muncesc din greu sa i clădesc un viitor mai bun.

DenisRif a scris:

Eu unul as sta in banca mea ca e mai bine....
O sa ai probleme decat cand te vei angaja in Anglia ...
Pana una-alta afla cand se prescrie in Anglia datoria si las-o asa..
Stiu ca o sa ma certe multi dar e mai bine sa iti ti banii acasa

In tara in niciun caz...In cel mai rau caz acolo ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)
Probleme overdraft halfman2015 halfman2015 buna ziua, Am un overdraft la o banca de aprox. 15000 de RON. Timp de vreo 4 ani am platit doar suma minima de plata, adica dobanda agreata intre angajator ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare sorin_olimpia sorin_olimpia Fostul meu sot a deschis acum doi ani un proces prin care cerea reducerea pensiei alimentare a copilului de la 100 de lire sterline (490 de lei in prezent), la ... (vezi toată discuția)