avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont salariu

Bună seara !!! Am și eu o rugăminte la d.voastră dacă mă puteti ajuta cu un sfat . Acum aproape 4 ani am contractat un credit de la un ifn in valoare de 1000 de lei, cu ,care bineinteles am rămas restant, ca acum după 4 ani si jumătate să mă trezesc cu poprire pe salariu de la acest i.f.n. in valoare de 18.000 de lei . M.i s.a poprit din această sumă deja 1000 de lei. Mai pot reuși cumva să scap de această datorie ? Pentru 1000 de lei, după 4 ani să m.i se oprească 18.000 de lei ? Ajutați-mă vă rog cu o rezolvare. Problema este că mai am si doi copii mici si un singur salariu in casă. Multumesc anticipat !!!!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 20:44, 9 Octombrie 2019
Trebuie facuta urgent contestație la executare (daca mai sunteti in termen).
Apelati la un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din păcate a trecut termenul de 15 zile de când s.a luat hotărârea de poprire. Mai pot face ceva ?

Bogdan Costache a scris:

Trebuie facuta urgent contestație la executare (daca mai sunteti in termen).
Apelati la un avocat.

Contactati un avocat, fara sa vad documentele nu pot spune daca se mai poate ataca poprirea pe alta cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire DanielChi DanielChi Buna ziua, Ma confrunt cu o situate și as dori sa primesc un sfat de cum sa procedez. Este vorba de un credit la un IFN contractat in 2016. Nu am ... (vezi toată discuția)
Poprire theomihai2 theomihai2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema, deoarece nu am cum sa imi angajez un avocat. In anul 2012 am facut un credit la TBI in valoare de 8000 lei ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)