Buna ziua am o fetita de 16 ani iar sotia a plecat la lucru in gemania cu contract de munca si dupa expirarea contractului si gasit un alt job si ni sa mai intors la domiciliu de un an oractic nu sia mai vazut nici fata de un an nici adresa de domiciliu din germania nu o cunosc Se poate introduce actiune de divort pentru abandon de familie sau parasire de domiciliu si incredintarea minorului numai mie se poate face si o plingere la protecția copilului pt a avea si o dovada in timpul procesului .Precizes faptul ca fata nici nu vrea sa auda sa se mute in germania si am martorii ca fata eu am îngrijit-o Imi spuneti va rog ce pot face in acest caz si cat poate dura un asemenea proces? Cu stima si respect!
Aveți motive de divorț, iar dacă nu puteți să luați legătura cu soția aveți șanse ca dvs să exercitați exclusiv autoritatea părintească. Spun asta deoarece imposibilitatea contactării mamei în cazul în care este nevoie de o decizie urgentă cu privire la copil reprezintă un risc pentru copil, iar instanța va ține cont de asta.
Procesul ar putea dura mai mult dacă nu reușiți să îi aflați adresa din străinătate deoarece citarea se va face prin mica publicitate și la ușa instanței. De asemenea, i se va numi un curator special care să o reprezinte. Curatorul special este un avocat din cadrul baroului desemnat de instanța de judecată. Onorariul curatorului îl veți plăti dvs.
plingere la protecția copilului - se poate face, si se va dispune o Ancheta.
Se vor verifica la ambii parinti, conditiile de crestere si educare pe mcare le are minorul.
Divort
KOSOVO123
Durează mult un divort intentat de sot pt părăsirea domiciliului de catre soție?Am un copil de 16 ani iar soția lucrează în strainatate si a spus ca ea ... (vezi toată discuția)