avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare medicala persoana cu handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare medicala persoana cu handicap

Mă pot pensiona medical in baza certificatului de handicap? la 43 de ani..sunt persoana cu handicap accentuatsi am 20 de ani vechime .
Cel mai recent răspuns: Vrăj , utilizator 16:33, 9 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă puteți pensiona de invaliditate, în baza certificatului de handicap.
Pentru pensionarea pe caz de boală sunt criterii diferite de expertiză, și trebuie să fiți examinat de comisia de expertiză a Casei de Pensii.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate - persoana cu handicap vera58 vera58 daca o persoana cu handicap gradul 1 cu asistent personal ,are pe certificatul de handicap capacitatea de munca 0 dar el totusi a reusit sa lucreze 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)
Poate primi pensie de invaliditate si indemnizatie de handicap? MHT RICA MHT RICA Buna poate o persoana sa aiba pensie de handicap si pensie de boala? adika 2 pensii. MUltumesc. (vezi toată discuția)