avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot solicita un anume presedinte?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot solicita un anume presedinte?

Doresc sa deschid o noua cauza in instanta,se poate ca eu sa solicit ca un anume judecator sa imi judece cazul ? Specific ca nu ne cunoastem personal ,dar am vazut ca este foarte minutios in ceea ce priveste cazurile de minori.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:54, 9 Octombrie 2019
Bineinteles ca nu.Sper ca realizați că o astfel de procedura ar transforma justiția într-un srl ,ar da nastere la și mai multă corupție etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptia si curtile cu jurati. ar fi o solutie pentru eradicarea coruptiei in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Coruptia si curtiile cu jurati. Ar fi o solutie pentru eradicarea coruptiei in Romania? Aceasta este intrebarea... Ce parare aveti? (vezi toată discuția)
Proces civil pierdut - unde denuntam neregulile/coruptia? HRHpatrizia HRHpatrizia Buna ziua, Carei institutii/organizatii te poti adresa in situatia in care ai pierdut un proces civil, la care nu mai poti face recurs dar care e o dovada ... (vezi toată discuția)
Sectia 1 penala/sectia 2 penala tmb/curte ContSters125947 ContSters125947 In functie de ce caracteristici un dosar penal poate ajunge in una din cele doua sectii (1 sau 2)? (vezi toată discuția)