avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declaratie martor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declaratie martor

Aș dori să stiu care este procedura legală de audiere a unui martor dintr un dosar în care am calitatea de pârât reclamant, în cazul în care acesta a fost încarcerat la Penitenciarul dintr o altă localitate.Menționez că este vorba despre o abatere rutieră minoră , partea vatămată și a retras plângerea , însa pt a mi reveni calitatea de suspect si apoi clasarea ar fi nevoie d aceasta declaratie din cele spuse de agentul constatator

Alte discuții în legătură

Dosar penal minor pentru vatamare corporala ion74 ion74 Buna ziua Sper să mă ajutați în cunoașterea și rezolvarea unei probleme. Este vorba despre un minor care fără intenție când se plimba cu bicicleta ... (vezi toată discuția)
Lnducerea in eroare a organelor judiciare Roman85 Roman85 Buna Ziua am depus la parchet doua plangeri fata de doua persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de inducere in eroare a organelor ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)